Dine tolddokumenter er vores speciale

Overlad trygt dine tolddokumenter til Dan Spedition.

Hos Dan Spedition er vi eksperter i at lave tolddokumenter. Vi laver faktisk ikke andet. Derfor kan du trygt overlade alt det besværlige og tidskrævende papirarbejde til os, mens du passer din forretning.

Vi kender alt til NCTS, Carnet T.I.R., fortoldninger, udførsler, oprindelsescertifikater, EUR.1, A.TR, B-/Z-HDS- og BHT-nummer, CMR-fragtbreve, leveringsfragtbreve og søndagstilladelser samt INTRASTAT.

Vi er yderst effektive, fordi vi ved, hvad der skal til. Som kunde hos Dan Spedition sparer du tiden med at finde rundt i diverse dokumenter og med at finde ud af, hvilke dokumenter der skal afleveres til hvem. Det hjælper vi med.

Dan Spedition garanterer samtidig, at papirarbejdet er udført korrekt, så det ikke giver dig eller dine kunder og samarbejdspartnere problemer. Vi ved, hvor vigtigt det er, at forsendelser når frem til tiden.

Dan Spedition er AEO certificeret. Det giver vores kunder en lang række fordele, herunder færre og hurtigere kontroller.

Attraktive priser
Vi tilbyder attraktive priser, fordi vores medarbejdere bruger de nyeste teknologier til at effektivisere og digitalisere en række papirgange.

Kontakt Dan Spedition og få en attraktiv pris på behandling af dine tolddokumenter.

Hjælp med tolddokumenter

Vores speciale er tolddokumenter – og kun det.

Dan Spedition er AEO-certificeret.

Det giver vores kunder en række fordele.

Dan Spedition kan hjælpe dig med dine schweiziske tolddokumenter.