Om Dan Spedition

Vores speciale er tolddokumenter – og kun det.

Dan Spedition er en dansk virksomhed med speciale i behandling og ekspedition af internationale tolddokumenter.

Vores kunder er virksomheder, der vil have hjælp til at udarbejde tolddokumenter. Flere og flere ønsker desuden helt at outsource arbejdet med tolddokumenter og dermed slippe for det administrative arbejde. Vi sikrer vores kunder en professionel og effektiv ekspedition af deres tolddokumenter. I stedet kan vores kunder koncentrere sig om deres forretning, kunderne og samarbejdspartnerne.

Vores medarbejdere har mange års erfaring med at behandle tolddokumenter. Hos Dan Spedition sikrer vi, at de rigtige dokumenter bliver udfyldt korrekt.

Behandling af tolddokumenter er en tillidssag. Hos Dan Spedition ved vi, at korrekt behandling af toldpapirer altid er forretningskritisk for vores kunder. Er dokumenterne ikke i orden, koster det tid, besvær og ikke mindst penge.

Dan Spedition er AEO certificeret. Det giver vores kunder en lang række fordele, herunder færre og hurtigere kontroller.

Dan Spedition holder til i Padborg i L-bygningen på toldpladsen. Mere centralt kan det ikke blive. Er du i nærheden, så kig forbi og hør om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Hjælp med tolddokumenter

Vores speciale er tolddokumenter – og kun det.

Dan Spedition er AEO-certificeret.

Det giver vores kunder en række fordele.

Dan Spedition kan hjælpe dig med dine schweiziske tolddokumenter.